İşte Kemal Sunal'ın hiç görmediğimiz fotoğrafları

İşte Kemal Sunal'ın hiç görmediğimiz fotoğrafları

MAGAZİN Haberleri

Varlığıyla hepimizi güldüren, yokluğuyla hepimizi ağlatan büyük ustanın vefatının 14.yılında hiç görmediğimiz fotoğrafları eşi Gül Sunal gün yüzüne çıkardı

Bir neslin filmleriyle büyüdüğü, onunla güldüğü oyuncu Kemal Sunal yaşasaydı 70 yaşında olacaktı. Uçak korkusu olmasına rağmen insanları mağdur etmek istemediği için uçağa bindi... Ve o uçakta kalp krizi geçirdi. Aramızdan ayrılalı 14 sene oldu. Zaman aktı, onun filmlerini izleyen çocuklar büyüdü. Şimdi onların çocukları Kemal Sunal ile büyüyor.

İŞTE KEMAL SUNAL'IN HİÇ GÖRMEDİĞİMİZ FOTOĞRAFLARI- TIKLAYIN

GOOGLE'DA KEMAL SUNAL'I UNUTMADI

Google, ana sayfasındaki Kemal Sunal'ın doğumu için hazırlanan "doodle"da, Sunal'ın "Tosun Paşa" ve "Hababam Sınıfı" filmlerindeki karakterlerinin karikatür görünümü yer alıyor. Logonun dört farklı renkli karikatürün üzerine tıklanmasıyla Sunal'ın yaşamı ve sanat geçmişi hakkında bilgilere ulaşılabiliyor. "Doodle" uygulamaları, dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere, bu platformda yer vererek dikkati çekmeyi amaçlıyor. İnternet kullanıcıları, özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne, kişiye ve konuya özel, daha ayrıntılı bilgilere erişebiliyor.

İşte Kemal Sunal'ın hiç görmediğimiz fotoğrafları

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...