Rıza Çalımbay ve İsmail Ertekin PFDK'ya sevk edildi

/ Kaynak: AA
Rıza Çalımbay ve İsmail Ertekin PFDK'ya sevk edildi

SPOR Haberleri  / AA

Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Çalımbay ve Balıkesirspor Teknik Direktörü Ertekin tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiler

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ve Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin'i, "sportmenliğe aykırı hareketleri" nedeniyle tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk etti.
TFF'den yapılan açıklamada, iki teknik adamın Mersin İdmanyurdu-Balıkesirspor maçında futbol disiplin talimatının 36. maddesi gereği "sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.
Çalımbay ve Ertekin'in yanı sıra Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, Galatasaray, Trabzonspor, İstanbul Başakşehir ve Beşiktaş kulüpleri de "çirkin ve kötü tezahürat" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
Bu arada PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor ve Denizlispor'un "çirkin ve kötü tezahürat", Albimo Alanyaspor futbolcusu Sinan Özkan'ın "kural dışı hareketi", Albimo Alanyaspor yöneticisi Taner Savut'un da "sportmenliğe aykırı hareketi" nedenleriyle PFDK'ya sevk edildikleri açıklandı. Öte yandan Spor Toto 2 ve 3. liglerde bazı takım, futbolcu ve yöneticilerin de PFDK'ya sevkine karar verildi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...