Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

A Milli Takımı 58 yıl sonra Brezilya ile karşı karşıya

/ Kaynak: DHA
A Milli Takımı 58 yıl sonra Brezilya ile karşı karşıya

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan Ravshan Irmatov yönetecek.

Abdukhamidullo Rasulov ve Jakhongi Saidov'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Halis Özkahya olacak. İki takım, yarınki maçla İstanbul'da 58 yıl sonra karşı karşıya gelecek. Türkiye ile Brezilya arasında 1956'da İnönü Stadı'nda yapılan maçı konuk ekip 1-0 kazanmıştı.
Türkiye, Brezilya ile yapacağı özel maçta 521. kez sahaya çıkacak. Milliler, 91 yıllık tarihinde oynadığı 520 maçta 190 galibiyet aldı, 209 kez rakiplerine yenildi. Ay-Yıldızlı ekip 91 yıllık tarihinde 272'si resmi, 248'i özel olmak üzere geride kalan 520 maçta 190 galibiyet aldı, 121 kez berabere kaldı, 209 kez de rakiplerine yenildi.
Son 3 maçını kazanamayan ay-yıldızlı ekip 223'ü deplasmanda, 221'i iç sahada, 76'sı da tarafsız sahada olmak üzere bu maçlarda toplam 688 gol attı, kalesinde 770 gol gördü.
A MİLLİ FUTBOL TAKIMI'NIN ÖZEL MAÇ KARNESİ
Hazırlık maçında Brezilya ile karşılaşacak milli takım 91 yıldır oynadığı 248 özel karşılaşmada 88 galibiyet aldı, 94 kez de rakiplerine yenildi. Milliler, oynadığı son 7 özel maçın 6'sını kazandı.
MUHTEMEL 11
A Milli Takım'da, Brezilya maçı öncesi Gökhan Gönül, Semih Kaya, Gökhan Töre, Volkan Demirel ve Mustafa Pektemek'in sakatlıkları bulunuyor. Fatih Terim'in Brezilya karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor: Volkan Babacan, Tarık Çamdal, Bekir İrtegün, Serdar Aziz, Caner Erkin, Selçuk İnan, Mehmet Topal, Alper Potuk, Arda Turan Burak Yılmaz Olcay Şahan
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...