Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Lucescu Mayıs'ta gelir'

'Lucescu Mayıs'ta gelir'

SPOR Haberleri

Mircea Lucescyu'ya en yakın isimlerden bir tanesi olan spor organizatörü Süreyya Ertuğrul açıklamalarda bulundu.

Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi Mayıs'ta bitecek olan Rumen teknik adam Mircea Lucescu Galatasaray'la görüşmeye hazır. Hatta bu konuda bir girişim de oldu!


Tecrübeli teknik adama en yakın isimlerden bir tanesi olan spor organizatörü Süreyya Ertuğrul, Sportif AŞ CEO'su Ali Dürüst'ü aradı ve "Uygun bulursanız Lucescu görüşmeye hazır" dedi. Dürüst ise "Çok naziksiniz, ama şu anda hoca arayışı içerisinde değiliz" cevabını verdi.


MAYIS İÇİN SÖZ ALINMIŞ OLABİLİR nbsp;


Radyospor'a konuşan Süreyya Ertuğrul, "Shakhtar Donetsk'in milli takım maçları nedeniyle verilecek arada, İstanbul'a gelip, üç büyük takımla maç yapma talebi vardı. Fakat üç büyük takımda milli takımlara çok oyuncu verdik diyerek buna sıcak bakmadı. Ben Lucescu buraya gelir düşüncesiyle Ali Dürüst'le görüştüm. 'Hoca arıyorsanız, Lucescu geliyor; görüşebilirsiniz, masaya oturur musunuz?' diye sordum. Kesin bir dille hoca arayışı içerisinde olmadıklarını söyledi. Lucescu, Mayıs'a kadar gelemez. Ama Mayıs'tan sonra gelebilir. Tüm tekliflere açık. nbsp;


Ama sayın Abdürrahim Albayrak'la Lucescu'nun kişisel anlamda ilişkileri çok iyi; kendisi en az benim kadar Lucescu'ya yakın. Zaman zaman telefon açar, Lucescu'nun halini hatırını sorar. Sayın Albayrak, Lucescu'dan sezon sonu için söz almış olabilir. Bana göre Lucescu'la 'kimseye söz verme, Mayıs ayında biz seninle masaya oturacağız' demiş olabilir" dedi.


SEZON BAŞINDA ANLAŞMIŞLARDI


Ertuğrul, "Lucescu, Galatasaray ve Beşiktaş'ı şampiyon yaptı. Fenerbahçe'yi de şampiyon yapmak istiyordu; ama Fenerbahçe'nin şu anda böyle bir arayışı yok. Bu durumda Lucescu, her zaman Galatasaray'ı tercih eder. Sezon başında prensipte anlaşmışlardı; ama Shaktar başkanı müsaade etmediği için bu transfer gerçekleşmemişti. Mayıs'ta serbest kalacak ve çalışmaya hazır. Galatasaray'ı evi gibi görüyor ve her zaman dönmek istediği bir kulüp olarak görüyor. Galatasaray'da yarım bıraktığı bir proje olduğunu düşünüyor ve bunu tamamlamak istiyor" ifadelerini kullandı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...