Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdal Beşikçioğlu: 'Ekranda kirleniyorum'

Erdal Beşikçioğlu: 'Ekranda kirleniyorum'

MAGAZİN Haberleri

Oyuncu Erdal Beşikçioğlu, "Televizyonda yaptığım kirliliğin hepsini tiyatroda temizleyerek bir arınma yaşıyorum." dedi.

'Behzat Ç' ve 'Reaksiyon' dizileriyle ekrana damga vuran tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, L'Officiel Dergisi'nin son sayısına çarpıcı bir itirafta bulundu.


Ankara Tatkibat Sahnesi'nde 'Mezarsız Ölüler' adlı oyunu sahneye koyan, ekrandan kazandığını tiyatroya yatıran Erdal Beşikçioğlu "Televizyonda yaptığım kirliliğin hepsini tiyatroda temizleyerek bir arınma yaşıyorum. Sahnede arındığımız sürece ekranda ne yaptığımızın bir önemi yok. Televizyon benim işim değil. Esas işim tiyatro" dedi.


BÖLÜM BAŞINA 45 BİN TL ALIYOR
Ekrandan kazanılan paranın bir güvence olduğunu da açıkça söyleyen Erdal Beşikçioğlu şu an dizi sektörünün en çok kazanan oyuncuları arasında. Her rolü kabul etmeyen, senaryoları ince eleyip sık dokuyan Erdal Beşikçioğlu bölüm başına 45 bin TL kazanıyor. Ankara'da yaşayan Erdal Beşikçioğlu 'Reaksiyon'un çekimleri için haftanın 3 günü İstanbul'a geliyor. nbsp;Ensonhaber

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...