Makedonya, Türkvizyon'da zafer bekliyor

/ Kaynak: AA
Makedonya, Türkvizyon'da zafer bekliyor

KÜLTÜR - SANAT Haberleri  / AA

Çako: "Kazan'dan döndüğümüz zaman birinciliğimizi duyurmak için inşallah yeniden bir arada oluruz"

Makedonya, Tataristan'ın başkenti Kazan'da bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Türk Dünyası Şarkı Yarışması "Türkvizyon"da zafer bekliyor.
Kazan'da 19-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan yarışmada, "Yolumu Bulurum" şarkısıyla Makedonya'yı temsil edecek Kaan Mazhar, Türk kökenli Devlet Bakanı Furkan Çako tarafından kabul edildi.
Çako, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mazhar'a başarılar dileyerek, "Kazan'dan döndüğümüz zaman birinciliğimizi duyurmak için inşallah yeniden bir arada oluruz" dedi.
Yarışmada Makedonya'da yaşayan Türkleri temsil edecek olmaktan dolayı gururlu olduğunu kaydeden Mazhar da "Güzel bir şarkı yaptığımıza inanıyorum. Klibimizi, Makedonya'nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla Üsküp ve Ohri'de çektik" diye konuştu.
Mazhar, yarışmadan iyi bir neticeyle dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.
"Yolumu Bulurum" şarkısının aranjörlüğünü yapan Darko Dimitrov da "Türkvizyon"un, Makedonya'nın tanıtılması için büyük bir fırsat olduğunu belirtti.
İlki geçen yıl Eskişehir'de düzenlenen "Türkvizyon"da Makedonya'yı İkay Yusuf temsil etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...