Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, iznin ardından çalışmalara başladı

/ Kaynak: DHA
Fenerbahçe, iznin ardından çalışmalara başladı

SPOR Haberleri  / DHA

Fenerbahçe, 3 günlük iznin ardından, bugün öğle saatlerinde yaptığı günün ilk antrenmanıyla başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 11.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Salonda kuvvet çalışmalarıyla başlayan antrenman, sahada yapılan dayanıklılık koşusuyla tamamlandı.Milli Takımımızın bugün Brezilya ve 16 Kasım Pazar günü Kazakistan'la oynayacağı maçlar nedeniyle kadroda bulunan oyuncular Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk ve Mehmet Topal; Portekiz Milli Takımı'nın 14 Kasım Cuma günü Ermenistan ve 18 Kasım Salı günü Arjantin'le oynayacağı maçlar nedeniyle Portekiz kadrosunda bulunan Bruno Alves; Senegal Milli Takımı'nın 15 Kasım Cumartesi günü Mısır ve 19 Kasım Çarşamba günü Botswana ile oynayacağı maçlar nedeniyle Senegal kadrosunda bulunan Moussa Sow, Nijerya Milli Takımı'nın 15 Kasım Cumartesi günü Kongo ve 19 Kasım Çarşamba günü Güney Afrika Cumhuriyeti ile oynayacağı maçlar nedeniyle Nijerya kadrosunda bulunan Emmanuel Emenike ile Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın16 Kasım Pazar günü İzlanda ile oynayacağı maç nedeniyle Çek Cumhuriyeti kadrosunda bulunan Michal Kadlec antrenmanda yer almadı.
Bu arada izinli olan Dirk Kuyt ise antrenmana çıkmadı. Sol dizinde ağrısı bulunan Mert Günok da tedbir amaçlı olarak antrenmana çıkarılmadı. Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. Sarı-lacivertlilerde günün ikinci antrenmanı saat 17.00'de başlayacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...