Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Almanya'daki El Kaide davasında 4 kişiye hapis

/ Kaynak: AA
Almanya'daki El Kaide davasında 4 kişiye hapis

DÜNYA Haberleri  / AA

Düsseldorf mahkemesi, El Kaide üyesi oldukları gerekçesiyle 4 kişiye hapis cezaları verdi

Almanya'nın Düsseldorf kentinde El Kaide ile bağlantıları oldukları gerekçesiyle yargılanan dört kişi hapis cezasına çarptırıldı.
Alman Haber Ajansı'nın (DPA) haberine göre, Düsseldorf Yüksek Eyalet Mahkemesi, 2011 yılında düzenlenen bir operasyonda tutuklanan baş sanık Abdülhamid El K'ya terörist örgüte üye olmak ve kamu güvenliğini tehdit edecek eylem hazırlığında bulunmak suçlamalarıyla 9 yıl hapis cezası verdi.
Jamil S. adlı sanık terörist örgüte üye olmaktan 7 yıl, Amid C. ise 5,5 yıl hapse mahkum edildi. Diğer sanık Halil S. terörist örgüte destek vermekten 4,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Düsseldorf kentindeki bir evde birlikte oturan ve polis tarafından bir süre izlenen kişilerden üçü bomba yaptıkları şüphesi ile 29 Nisan 2011'de tutuklanmış, dördüncüsü ise daha sonra Bochum'da yakalanmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...