U-18 Millilerimiz Çek Cumhuriyeti'ne geçit vermedi

/ Kaynak: DHA
U-18 Millilerimiz Çek Cumhuriyeti'ne geçit vermedi

SPOR Haberleri  / DHA

TFF tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Türkiye, Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendi.

TFF tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde başladı. Emirhan Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvaya Türkiye, Almanya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'nin U18 Milli Takımları katılıyor. nbsp;

Turnuvada Türkiye ilk maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaştı. Emirhan Spor Kompleksi'ndeki karşılaşmayı Ahmet Şeref Sarı, Murat Ergin Gözütok ve Okan Barcın hakem üçlüsü yönetti.

Teknik Direktörlüğü'nü Mehmet Hacıoğlu'nun yaptığı U18 Milli Takımı ilk 11'inde; Muhammed Şengezer, Sabit Hakan Yılmaz, Cengiz Ünder, Ali Berkin Şenol, Emirhan Aydoğan, Muhammed Samet Karakoç, Savaş Polat, Gökhan Göksu, Hasan Kuruçay, Gökhan Kardeş ve Abdullah Balıkçı sahaya çıktı.

İlk yarısı golsüz berabere biten karşılaşmada Türkiye rakibine göre daha baskılı oynadı. İkinci yarıda da baskılı oyununu sürdüren Türkiye, 77'nci dakikada Mustafa Erçetin ve 84'üncü dakikada Hayrullah Alıcı'nın kullandığı penaltı atışları sonucu bulduğu gollerle karşılaşmayı 2-0 üstünlükle tamamladı.

Maçta Çek Cumhuriyeti'nden David Stepanek ile Jan Kuchta sarı kart gördü. Maçtan sonra U18 Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Hacıoğlu oyuncularını tebrik etti. nbsp;

ALMANYA HOLLANDA'YI 4-0 YENDİ

U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Almanya, Hollanda'yı 4-0 yendi. Almanlar 2'si penaltı olmak üzere 4 gol attı. Almanya'nın gollerini 22'nci dakikada Prince Osei Owusu, 46'ncı dakikada Enis Bunjaki, 48'inci dakikada Philipp Ochs ve 52'nci dakikada Erik Wekesser kaydetti.

U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası kapsamında 13 Kasım'da saat 13.00'te Hollanda- Türkiye, 15.00'te ise Almanya- Çek Cumhuriyeti karşılaşacak. Turnuvanın son günü 17 Kasım'da saat 13.00'te Türkiye- Almanya, 15.00'te ise Çek Cumhuriyeti- Hollanda maçları oynanacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...