Aziz Yıldırım'ın iddiasına cevap: "Delikanlıysan gel burada konuş"

Aziz Yıldırım'ın iddiasına cevap: "Delikanlıysan gel burada konuş"

SPOR Haberleri

Eski hakem Muhittin Boşat, Başkanı Aziz Yıldırım'ın dile getirdiği, "Yıldırım Demirören 2001'de hakem odası bastı" iddiasına yanıt verdi....

Eski hakem Muhittin Boşat, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bir gazete haberine dayanarak dile getirdiği, "Yıldırım Demirören 2001'de Muhittin Boşat'ın yönettiği bir maçta hakem odası bastı" iddiasına yanıt verdi. Boşat, "Kapımız sert bir şekilde çalındı. Kapıyı açınca karşıda Yıldırım Demirören'i gördüm ve 'delikanlıysan gel burada konuş' dedim. O da 'ben bir şey yapmadım' cevabını verdi" açıklamasını yaptı.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2001 yılına ait bir gazete haberini okudu. Haberde, hakem Muhittin Boşat'ın yönettiği bir maçta, dönemin Beşiktaş yöneticisi Yıldırım Demirören'in hakem odası bastığı ifade ediliyordu.


Muhittin Boşat, Aziz Yıldırım'ın bu açıklamalarına twitter hesabından yanıt vererek olaya açıklık getirdi.

Boşat, şunları yazdı:
"Sayın Aziz Yıldırım 2001'de benim yönetmiş olduğum Beşiktaş-Galatasaray maçından sonra Yıldırım Demirören'in hakem odasını bastığı haberini okumuş.


"KAPIMIZ SERT BİR ŞEKİLDE VURULDU"
2001'deki o maçtan sonra hakem odasının kapısına sert bir şekilde vuruldu. Ben de sinirli bir şekilde koşup kapıyı açtığımda koridorda kapıdan uzakta bazı kişiler ve koridorlardan daha geride Beşiktaş yöneticisi Yıldırım Demirören'i gördüm ve onun kapıyı vurduğunu sandım.
nbsp;
"DEMİRÖREN KİBARCA 'BANA NİYE BAĞIRDINIZ HOCAM' DEDİ
Ben maç yorgunluğunun siniri ile Yıldırım Demirören'e, "Öyle kapı vurup gideceğine gel delikanlı gibi burada konuş" dedim ve kapıyı hızla çarptım. Biraz sonra hakem odasının kapısı çalındı ve Demirören çok kibar bir biçimde, "Ben herhangi bir şey yapmadım, bana niye bağırdığınız hocam" dedi.

"İÇERİ ALIP MAÇTAKİ POZİSYONLARI KONUŞTUM"
Ben de kendisini içeri alarak bir müddet bazı pozisyonlarla ilgili konuştum. Kendisi, "Haklısınız, teşekkür ederim" dedi ve yine kibarca çıktı.
nbsp;
"EN UFAK BİR KABALIK YA DA BASMA SÖZ KONUSU DEĞİL"
Yıldırım Demirören'in yöneticiliğini ve başkanlığını başarılı bulmuyorum. Ancak yaşanan olayda bir kabalık veya soyunma odası basma söz konusu değildir. Sinan Engin ise kesinlikle soyunma odasına gelmemiştir.Aziz Yıldırım'ın iddiasına cevap:

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...