Drogba ve Messi THY reklamı için bir araya geldi

Drogba ve Messi THY reklamı için bir araya geldi

SPOR Haberleri

Daha önce Kobe Bryant ile Messi'yi bir araya getiren THY, bu defa Messi ile Drogba'yı reklamlarında oynattı

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam yüzü, Chelsea'nin yıldızı Didier Drogba ile Barselona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi oldu. THY reklamı için bu kez dünyaca ünlü iki futbolcu kamera karşısına geçti. Dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant ile THY'nin reklam filminde oynayan Messi, bu kez de Galatasaray'ın eski futbolcusu Didier Drogba ile aynı reklamda oynadı. THY'nin yeni reklam filmi sosyal paylaşım sitelerinden ilk kez yayınlandı.
Reklam filminde İstanbul'dan hareket ederek THY'nin uçuş ağı içerisinde yer alan birbirinden ilginç birçok ülkeye giden Drogba, her uğradığı yerde Messi'nin daha önce orada olduğunu gösteren fotoğraflarla karşılaşıyor. Son uçuşunda, sunulan yemeği çok beğenip THY aşçısıyla fotoğraf çekip paylaşan Drogba, bulunduğu uçağın üzerinde aynı aşçı ile Messi'nin fotoğrafının basılı olduğunu sonradan fark ediyor. Yayınlanmaya başlanan reklam filmi, tıklanma rekorları kırdı.
İstihdam garantili kursa 1900 başvuru
nbsp;Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş.nin yardımcı uçak teknisyeni ihtiyacını karşılamak amacıyla başlatılacak eğitim programına 1900 kişi başvurdu. 300 adayın mülakatlara girmeye hak kazandığı eğitimi, Kocaeli Üniversitesi Yüksekokulu gerçekleştirecek. KOÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Erhan Bütün, "2018'den sonra 3. havalimanı tam kapasite faaliyete geçtiğinde 120 bin kişinin çalışacağı dev bir kompleks olacak. Her yıl ekstra 400 bakım teknisyenine ihtiyaç nbsp;duyulacak" dedi.
##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...