Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim: 'Hırsımızı, isteğimizi sahaya yansıtarak iyi sonuçlar almak istiyoruz'

/ Kaynak: AA
Fatih Terim: 'Hırsımızı, isteğimizi sahaya yansıtarak iyi sonuçlar almak istiyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) elemelerinde grupta kalan maçlarda iyi sonuçlar almak istediklerini bildirdi.

Terim, grupta yarın oynanacak Kazakistan maçı için Türkiye Futbol Federasyonu tarafından özel olarak hazırlanan maç kitabında "Desteğiniz çok önemli" başlıklı yazısında sporseverlerden destek istedi. EURO 2016 elemelerinde geride kalan karşılaşmaların günümüz futbolunda kolay rakip olmadığı gerçeğini net bir şekilde ortaya koyduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, şunları kaydetti: "A Milli Takımımızın, UEFA EURO 2016 elemelerinde oynadığı üç maçta istediğimiz sonuçları alamadığımızın farkındayız. Çek Cumhuriyeti karşısında ilk yarıda iyi bir futbol sergilememize karşın sonuca gidemedik. Letonya deplasmanında güzel bir futbol ortaya koyduk ama maalesef beraberlikle döndük.
Kalan yedi maçımızın hepsini aynı ciddiyetle oynayıp, hırsımızı, isteğimizi sahaya yansıtarak iyi sonuçlar almak istiyoruz. Dost ve kardeş ülke Kazakistan karşısında bu anlayış içinde mücadele ederek, tribünleri dolduran ve ekran başındaki futbolseverlere de iyi bir futbol izleteceğimize inanıyorum."
Yarınki Kazakistan maçında oyuncuların karşılaşmanın son düdüğüne kadar taraftar desteğini hissetmesinin çok önemli olduğunu belirten Terim, "Takımımın da vereceğiniz bu desteğe iyi bir oyun ve sonuna kadar mücadele ile karşılık vereceğinin bilinmesini istiyorum. Milli Takım oyuncularımızın bu mücadelesinde yanlarında olmanız için her zaman olduğu gibi Milli Takım taraftarlarımıza, tüm İstanbullulara 'kırmızı ile gel, beyaz ile gel' diyoruz" ifadelerini kullandı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...