Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hülya Koçyiğit 50. sanat yılını kutladı

/ Kaynak: İHA
Hülya Koçyiğit 50. sanat yılını kutladı

MAGAZİN Haberleri  / İHA

İlk filmi Susuz Yaz ile sinema hayatına başlayan Hülya Koçyiğit, 50. sanat yılını Üsküdar'da düzenlenen bir geceyle kutladı.

Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Hülya Koçyiğit, 50'nci sanat yılını kutladı. Üsküdar Belediyesi ve Film Arası Sinema Dergisi'nin organizasyonuyla Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen geceye eşi Selim Soydan ve torunu Neslişah Alkoçlar ile katılan Hülya Koçyiğit'i sanatçı dostları yalnız bırakmadı. Şarkıcı Öykü Gürman'ın Yeşilçam filmlerinin unutulmaz şarkılarıyla renklendirdiği gecede sahneye çıkan Koçyiğit, Samanyolu şarkısını seslendirdi. Hayranları, Koçyiğit'in dakikalarca alkışladı. Gecede, sanatçının filmlerinden kesitler sunuldu.
Hülya Koçyiğit 50. sanat yılını kutladı

TÜRK SİNEMASI'NA 50 YIL HİZMET VERDİ
Sanat hayatında 50'nci yılının kutlanmasından dolayı onur duyduğunu dile getiren Hülya Koçyiğit, çok mutlu olduğunu söyledi. Türk Sineması'nın da 100'üncü yaş gününü kutladığını ifade eden Koçyiğit, "Sinemada dolu dolu yaşadığım bir 50 yıl. Ne mutlu bana, ne mutlu Türk Sineması'na bunca yıl hizmet edebilmiş olmaya. Beni onurlandırdınız" şeklinde konuştu.


"DÜĞÜNÜMDEN SONRAKİ EN HEYECANLI GECE"
Koçyiğit'in torunu Neslişah Alkoçlar ise, "Benim için çok gurur veri ve heyecanlı bir gece. Herhalde düğünümden sonraki en heyecanlı gece. Tüylerim diken diken. Bu anneannemin en güzel günü" dedi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen de, Hülya Koçyiğit'i Üsküdar'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, Koçyiğit'in Türk Sinemasının en önemli ismi olduğunu ifade etti. Ünlü sanatçı Koçyiğit, daha sonra hayatından karelerin sergilendiği fotoğraf sergisini açılışını yaptı. Başkan Hilmi Türkmen'le birlikte sergiyi gezen Koçyiğit, fotoğrafın anılarını paylaştı.
Hülya Koçyiğit 50. sanat yılını kutladı

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...