Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakeme saldırı bu ülkede ligleri erteletti!

/ Kaynak: AA
Hakeme saldırı bu ülkede ligleri erteletti!

SPOR Haberleri  / AA

Yunanistan Futbol Federasyonu Başkanı, hakeme yapılan saldırının ardından ligleri ertelemekten başka bir çözüm yolu kalmadığını söyledi.

Saris, Yunanistan'da katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, ülkesinde son yıllarda hakemlere yönelik birçok saldırının gerçekleştiğini belirterek, "Bu saldırıların ardından ligleri ertelemekten başka bir çözüm yolu yoktu" değerlendirmesinde bulundu.Bu tür olayların önüne geçilmesi için gereken önlemlerin alınması gerektiğini vurgulayan Sarris, "Mutlaka bir kişinin ölmesini mi beklemek zorundayız? Hakemlerin hedef gösterilmelerini engellemeliyiz" ifadelerini kullandı. Eski hakem Zografos'a kimlikleri henüz belirlenemeyen iki kişinin sopalarla saldırarak hastanelik etmesinin ardından EPO tarafından dün yapılan açıklamada, 17 Kasım'dan itibaren lig maçlarının süresiz ertelendiği bildirilmişti.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...