Denizli'deki cinayette kan donduran itiraf: Canlıyken gömdük...

/ Kaynak: AA
Denizli'deki cinayette kan donduran itiraf: Canlıyken gömdük...

YAŞAM Haberleri  / AA

Denizli'de, ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulunan 16 yaşındaki Onur Sandal'ın cinayetinde kan donduran itiraf: "Yaralıyken gömdük"

Denizli'de, ormanlık alanda toprağa gömülü halde bulunan 16 yaşındaki Onur Sandal'ın öldürülmesi olayıyla ilgili polise teslim olan A.T'nin ifadesi doğrultusunda, olay günü birlikte olduğu 3 arkadaşının ardından babası da gözaltına alındı.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Bağbaşı Mahallesi Kent Ormanı'nda toprağa gömülü olarak bulunan Onur Sandal'ın öldürülmesi olayını araştıran cinayet bürosu ekipleri, olayın faili olarak teslim olan A.T'nin (18) ifadesi doğrultusunda soruşturmayı genişletti.
Oğul A.T'nin emniyetteki ilk ifadesinde olay günü 3 arkadaşıyla birlikte Sandal'ı otomobille kent ormanına götürdüklerini söylemesi üzerine bu kişileri gözaltına alan polis, gözaltı sürecinde A.T'nin cinayeti babasıyla birlikte işledikleri yönündeki beyanı sonrası baba A.T'yi (45) de gözaltına aldı.
Denizli'deki cinayette kan donduran itiraf: Canlıyken gömdük...
-Zanlı babadan "yaralıyken gömdük" itirafı

Emniyetteki ifadesinde cinayeti oğluyla işlediğini itiraf ettiği öğrenilen baba A.T'nin, ifadesinde Sandal'ın nasıl öldürüldüğüne ilişkin detaylar da verdiği ortaya çıktı.
"Sandal'ı oğluyla çok kez bıçakladıktan sonra, henüz yaralıyken toprağı kazarak gömdüklerini" söyleyen baba A.T'nin, Sandal'ın kendilerine, "anneme söyleyin, ben onu çok üzdüm, hakkını helal etsin" dediğini de aktardığı öğrenildi.
Denizli'deki cinayette kan donduran itiraf: Canlıyken gömdük...
-Otomobile zorla bindirilmesi güvenlik kamerasında

Öte yandan, olay günü Sandal'ın oğul A.T tarafından, otomobile zorla bindirildiğine ilişkin bir iş yerinin güvenlik kamerasına ait görüntü kayıtlarına ulaşıldı.
Olayla yürütülen soruşturmada, emniyetteki işlemleri tamamlanan baba A.T ve oğul A.T ile arkadaşları S.Ö, H.B ile M.K, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
Katil zanlısı baba ve oğul, emniyetten adliyeye sevk edilirken kendilerine soru soran gazetecilere "namus meselesiydi, böyle olmasını istemezdik" dedi.

- Olay

Denizli'nin Bağbaşı Mahallesi Kent Ormanı'nda 13 Kasım Perşembe günü çam fıstığı toplamaya çıkan orman işçilerinin, toprak üstüne çıkmış el görmeleri üzerine durumu polise bildirmiş, yapılan kazıda, 4 gün önce ailesi tarafından hakkında kayıp başvurusu yapılan 16 yaşındaki Onur Sandal'ın cesedi bulunmuştu. Olayın basında yer almasının ardından katil zanlısı polise giderek teslim olmuş, ardından polis ekipleri de cinayetle ilgisi olabileceği şüphesiyle 3 arkadaşını göz altına almıştı.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...