Oktay Vural, eşini son yolculuğuna uğurladı

/ Kaynak: AA
Oktay Vural, eşini son yolculuğuna uğurladı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Oktay Vural'ın acı günü...MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural bugün toprağa verildi.

nbsp;MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural, Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Tuba Vural'ın Kocatepe Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına, Oktay Vural, çocukları Yavuz ve Oğuz Vural ile yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, CHP Grup Başkanvekilleri Akif Hamza Çebi ve Engin Altay, BBP Genel Sekreteri Üzeyir Tunç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.Oktay Vural'ın taziyeleri kabul ettiği cenaze namazı sonrasında, Arınç ve Bahçeli'nin de bulunduğu kalabalık Tuba Vural'ın cenazesini omuzladı. Tuba Vural, toprağa verilmek üzere Gölbaşı Mezarlığına götürüldü.
GATA'da bir süredir kanser tedavisi gören Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuba Vural, dün hayatını kaybetmişti.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN OKTAY VURAL'A BAŞSAĞLIĞI TELEFONU


CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, eşi Prof. Dr. Tuba Vural'ın vefat etmesi nedeniyle MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ı bugün telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, MHP Grup Başkanvekili Vural'a, eşi Tuba Vural'ın vefatından duyduğu üzüntüyü belirterek, Tuba Vural'a rahmet, geride kalan aile bireylerine de sabır ve metanet dileğinde bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...