Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İmparator'a iade-i itibar

İmparator'a iade-i itibar

SPOR Haberleri

Ünal Aysal döneminde sezon başında kaldırılan Fatih Terim posterleri yeniden asıldı.

Ünal Aysal döneminde sezon başında kaldırılan Fatih Terim posterleri yeniden asıldı. Dün Kemal Onar'ın cenaze törenine gidenler TT Arena'da İmparator'un fotoğraflarıyla karşılaştı!


Galatasaray'ın efsane isimlerinden Kemal Onar'ın cenaze töreni için Türk Telekom Arena'ya gelenleri duvardaki Fatih Terim posteri karşıladı! Törenin yapıldığı VIP bölümünde duvarlar Galatasaray efsaneleriyle süslenmişti. Ünal Aysal döneminde olaylı şekilde görevine son verilen teknik direktör Fatih Terim'in yanı sıra yardımcılıklarını yapan Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın posterleri de dikkat çekti. Bilindiği gibi sezon başında soyunma odası koridorlarında Terim'in yer aldığı fotoğraflar kaldırılmıştı ve bu konu sosyal medyada taraftarlar tarafından uzun süre tartışılmıştı. Tüm bu yaşananlar Duygun Yarsuvat başkanlığındaki Galatasaray yönetiminin daha barışçıl bir politika izleyeceğinin habercisi oldu. Şu anda milli takımın başında olan Fatih Terim'in Türk Telekom Arena'daki fotoğrafları sezon başında kaldırılmış ve bu haber gazetelerde manşetten okuyuculara duyurulmuştu.


TERİM, YAŞANAN GELİŞME İLE İLGİLİ BUGÜN AÇIKLAMA YAPABİLİR
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Fatih Terim ile Galatasaray Kulübü arasındaki buzların erimesi bekleniyor. Zaten Fatih Terim ile olan sorunlar eski başkan Ünal Aysal'ın biraz da şahsı problemleri olarak göze çarpıyordu. Galatasaray'ın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in yaşanan gelişmelerle ilgili olarak henüz bir açıklaması olmadı. Ancak bugün oynanacak Kazakistan maçı sonrasında basın mensuplarının kendisine yaşanan bu gelişme ile ilgili soru sorması bekleniyor.
Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...