Olaylı maç berabere bitti

Olaylı maç berabere bitti

SPOR Haberleri

Hırvat taraftarların sahaya attığı meşaleler nedeniyle 15 dakika ara verilen maçta İtalya ile Hırvatistan 1-1 berabere kaldı.

nbsp;Hırvat taraftarların sahaya attığı meşaleler nedeniyle ilk yarıda duran, olayların ikinci yarıda da tekrarlanması nedeniyle 15 dakika ara verilen 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) elemeleri maçında, İtalya ile Hırvatistan 1-1 berabere kaldı.

İtalya'nın Milano kentindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan H Grubu karşılaşmasını izlemeye gelen 5 binden fazla Hırvat taraftarın neden olduğu olaylar, maçın önüne geçti

İtalya, 11. dakikada Antonio Candreva ile skoru 1-0'a getirdi ancak Hırvatistan, 4 dakika sonra Ivan Perisic'in kaydettiği golle beraberliği yakaladı.

Karşılaşmanın 17. dakikasında misafir ekip taraftarlarının attığı meşaleler yüzünden oyun, sahadaki maddeler temizleninceye kadar durdu. 73. dakikada taraftarların bir kez daha sahaya meşale fırlatması ve güvenlik güçleriyle aralarında tartışma çıkmasının ardından maçın hakemi Björn Kuipers, oyuncuları ve teknik ekibi soyunma odasına davet etti. Yaklaşık 15 dakika ara verilen maç kaldığı yerden devam etti.

Kalan bölümde de gol sesi çıkmayınca karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Maç sonrası iki takım da puanını 10'a çıkardı. Averaj üstünlüğü bulunan Hırvatistan, H Grubu'nda liderliğini sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...