Bakan Kılıç'tan Milli Takıma tebrik

Bakan Kılıç'tan Milli Takıma tebrik

SPOR Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kazakistan galibiyetinin ardından Milli Takımı tebrik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle ilgili, "Bütün oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Gerçekten ihtiyacımız olan bir galibiyetti, bunun için mutluyuz" dedi.


Bakan Kılıç, karşılaşmanın oynandığı Türk Telekom Arena'dan ayrılırken yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ihtiyacı olan bir galibiyet elde ettiğini belirterek, "Bütün oyuncularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Gerçekten ihtiyacımız olan bir galibiyetti, bunun için mutluyuz. Takımımızın bundan sonraki zaman içinde de farklı bir atmosferde yoluna devam edebilmesi için, iyi bir başlangıç olduğunu düşünüyorum. Önemli olan burada galip gelmemizdi. Takımımız bunu başardı. Kendilerini tebrik ediyoruz" diye konuştu.
Karşılaşma öncesinde kaleci Volkan Demirel'in yaşadığı olayla ilgili soru üzerine Bakan Kılıç, "Bu konularla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu gerekli açıklamaları yapacaktır. Biz, uzunca bir aradan sonra aldığımız galibiyeti ve takımımızın yola daha iyi bir şekilde devam etmesi için gerekli çalışmaları düşünüyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.
Muhabir: Emrah Oktay

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...