Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Deniz Seki'nin otomobilinin sırrı ne?

Deniz Seki'nin otomobilinin sırrı ne?

MAGAZİN Haberleri

Hakkında yakalama kararı çıkmasına rağmen 6 aydır ortalarda gözükmeyen Deniz Seki önceki gün geniş çaplı bir operasyonla tutuklandı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki'nin nişanlısı Faruk Salman'ın yaptığı açıklama ise şöyle; nbsp;"Hep birlikteydik. Nişanlımı, çocukluk aşkımı yakalatamazdım" diye konuştu. Deniz Seki'nin daha önce kullandığı otomobil ise soru işaretleri oluşturdu. Araç, Seki'nin yakalandığı gece Baltalimanı'nda görüldü. İçinden tapu senetleri, evraklar çıktı.

Habertürk'ün haberine göre Seki, ifadesinde bulunduğu adrese Sarıyer'den geçtiğini belirterek "Ben polisten kaçmadım. Cezaevine girmek istemiyordum. Orası benim için ölüm. O nedenle teslim olmadım" dedi.
nbsp;
2 AY ÖNCE GELDIK
Seki ile birlikte gözaltına alınan nişanlısı Faruk Salman da geceyi Seki gibi İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, erkekler nezarethanesinde geçirdi. Seki'nin adliyeye sevk edilmesinin ardından savcılığın talimatıyla emniyetten serbest bırakılan Salman polise verdiği ifadede "Tüm adreslerde birlikteydik. İki ay önce bu eve geldik" dedi. Seki için "Çocukluk aşkım" ifadesini kullanan Salman, "Bunu herkes biliyor. Nişanlım. O nedenle yanındaydım. Yakalatmak zorunda değildim. Onu çok seviyorum. Ben nişanlımı, çocukluk aşkımı yakalatamazdım. Deniz'in cezaevine girmesini kaldıramazdım" diye konuştu.
nbsp;
OTOMOBİLİN SIRRI NE?
Cezaevine girmemek için 6 ay kaçtıktan sonra polis tarafından yakalanan Deniz Seki'nin "firari" olmadan önce kullandığı 34 DS ... plakalı Audi marka Otomobili yakalandığı gece Baltalimanı'nda görüntülendi.
nbsp;
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün tam altında Boğaz'a karşı park edilen aracın içerisinde Seki'nin nişanlısı Faruk Salman'a ait bir tapu senedi ile satış evrakları ve dosyalar dikkat çekti. Evraklar, yurtdışına kaçma ihtimalini akla getirdi. Seki'ye ait otomobilin bir vale tarafından getirilerek bulunduğu noktaya park edildiğini ve daha sonra alındığını anlatan otoparkçılar "Muhtemelen aracı kullanan kişi çevredeki mekânlardan birine girip aracı valeye teslim etti. Aracın bulunduğu nokta çevredeki sitelere ait ama boş olduğu zamanlarda park yapılabiliyor" bilgisini verdi.
nbsp;
SUÇLUYU KAYIRMA
İŞADAMI Faruk Salman hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 283. Maddesi kapsamında "Suçluyu kayırmak" suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Salman hakkında "Suç işleyen bir kişiye hükmün infazından kurtulması için imkân sağladığı gerekçesiyle" 6 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılabilecek. Ceza Hukukçusu Avukat Cesim Parlak, "Bilerek saklaması suçtur. Tutuklanmamış olması normaldir. Ancak hakkında dava açılır" dedi.

PERUK VE GÖZLÜK TAKARAK GİZLENDİ
SEKİ'nin yakalandığı Alkent 2000 Sitesi'ndeki daire, 3 ay önce "Seçkin" isimli bir şahıs tarafından Faruk Salman adına kiralanmış. 5 katlı rezidansın üçüncü katındaki 4 oda bir salon dairenin aylık kirasının 3 bin lira olduğu öğrenildi. Bloktaki 20 daireden yalnızca 5'i dolu. Polisin bilgisine başvurduğu çevre sakinleri, Seki'nin sürekli gözlük, peruk ve şapka taktığını bu nedenle tanımadıklarını söyledi.
nbsp;
Kaynak: Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...