Nur Bozar'ın neden elendiği ortaya çıktı!

Nur Bozar'ın neden elendiği ortaya çıktı!

MAGAZİN Haberleri

Ekranların fenomen yarışması Bu Tarz Benim'in elenme gecesi gündeme adeta damgasını vurmuştu. Yarışmadan elenen Nur Bozar TV8 kanalı ile anlaştı.

'Bu Tarz Benim ' yarışmasının en çok konuşulan isimlerinden biri olan Nur Bozar, geçtiğimiz hafta sonu elenmişti. Nur Bozar'ın yarışma konseptine uygun giyinmemesi ve elenmeyi istediğini söylemesi çok farklı iddiaları gündeme getirdi. 'Bu Tarz Benim ' in bir anda popüler olması yapımcıları da harekete geçirdi. Jürinin yanı sıra yarışmacılara da şimdiden çok sayıda teklifler gelmeye başladı. Yarışmacılar arasında en çok dikkat çeken isim olan Nur Bozar, gelen teklifleri değerlendirmek için Bu Tarz Benim' den elendi. İddialara göre Nur Bozar önümüzdeki günlerde bir dizide rol alacak hem de bir program sunacak.

NUR BOZAR TV 8 'LE ANLAŞTI

Bu Tarz Benim'den olaylı şekilde elenen güzel yarışmacı Nur Bozar, Acun Ilıcalı ile çalışacak. Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmasının son bölümünde "Buraya elenmek için geldim" diyerek şimşekleri üzerine çeken Nur Bozar'ın Acun Ilıcalı'yla TV8 için anlaştığı öğrenildi.

TV8 İÇİN ELENDİ

Bu Tarz Benim yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Nur Bozar'ın yarışmaya devam etmek yerine televizyon sektörüne girmek istediği öğrenildi. Nur Bozar'a birçok kanaldan teklif geldiği yine aynı programda Kemal Doğulu tarafından gündeme getirilmişti. TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın, Show TV'den 2002 yılından beri 47 milyon lirayı bulan alacaklarının bir bölümüne karşılık olarak Nur Bozar'ı bu kanaldan transfer ettiği gelen bilgiler arasında.

BORÇLARA KARŞILIK NUR'U TRANSFER ETTİ

Acun Ilıcalı, o dönem Çukurova grubunda olan Show TV'de yaptığı programlar için 47 milyon TL alacaklıydı. Aradan geçen 2 yıl içinde bu borcun bir bölümünün ünlü televizyoncuya ödendiği biliniyor. Ancak borcun geri kalanı hala ödenmediği için, Ilıcalı kalan borçlara karşılık Show TV'den Nur Bozar'ı transfer etti.

NİHAT DOĞAN NUR'U ELEDİ!

Yarışmacılardan Nur Bozar, elenmek istediği için podyuma hazırlıksız çıkınca jüriden düşük not aldı. Nihat Doğan ise, Nur Bozar'ın mücadeleyi bırakmasını eleştirerek "Sıfır veriyorum" dedi. Nihat Doğan'ın konuşması sırasında yarışmanın sunucusu Öykü Serter de duygulandı. Nur Bozar, yarışmadan elenen isim oldu.

NUR BOZAR KİMDİR?

1990 doğumlu, 24 yaşında. Üniversite öğrencisi ve ayrıca mankenlik / oyunculuk yapıyor. 2009'da Best Model yarışmasına katıldı, dereceye giremedi.2012 Miss Model Of Turkey yarışmasında 'Basın Güzeli' ödülünü kazandı. 2014 yılında Bu Tarz Benim yarışmasına katıldı.Instagram'da @nurbozar hesabını kullanıyor ve Facebook sayfası ise facebook.com/nurbozar adresinde.Instagram'da birkaç hafta öncesine kadar 70 bin takipçisi bulunan Nur Bozar'ın şu anda 250 binden fazla takipçisi var. Nur Bozar, yarışmada yaşadığı polemiklerle ve Türkan Şoray'a benzetilmesiyle dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...