Volkan Demirel gerginliği Avrupa basınında

/ Kaynak: AA
Volkan Demirel gerginliği Avrupa basınında

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye'nin sahasında Kazakistan'ı 3-1 yendiği maç öncesi Volkan Demirel'in sahayı terk etmesi, Avrupa basınında da yer buldu

İspanya'nın AS gazetesindeki haberde, Kazakistan maçında oynamayı reddeden Volkan Demirel'in taraftarlar tarafından ırkçı söylemlere maruz kaldığı öne sürüldü. Haberde, milli kalecinin kendi taraftarlarının hakaretlerine uğradığı ve bu nedenle stadı terk ettiği belirtildi.
İngiltere'nin Daily Mail gazetesi, Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynanan Kazakistan karşılaşması öncesinde Volkan Demirel'in sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından sözlü tacize uğradığına dikkati çekerek, 33 yaşındaki futbolcunun bu olayın ardından milli takım formasını giymeyi reddettiğini belirtti. Haberde, Volkan Demirel'in mücadelede oynamak istememesinin Türk taraftarları hayal kırıklığına uğrattığı ifade edilirken, futbolcunun stattan ayrıldığı sırada güvenlik elemanları ile gazeteciler arasında çıkan kavgaya da yer verdi.
Fransa'nın L'Equipe gazetesinde Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in milli maç öncesi ısındığı sırada sarı-kırmızılı taraftarların hakaretlerine maruz kaldığı için Kazakistan mücadelesinde oynamayı reddettiği ve yerini Volkan Babacan'a bıraktığı kaydedildi.
Portekiz'in O Jogo gazetesi ise Volkan Demirel'i protesto eden Türk taraftarların, kendi oyuncularının milli takım formasını giymemesine yol açtığını yazdı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...