Terim'in gözdesi Ozan Tufan

/ Kaynak: İHA
Terim'in gözdesi Ozan Tufan

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un genç yıldızı Ozan Tufan, gösterdiği performansla A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in gözdesi haline geldi.

Ay-yıldızlı formayı ilk kez giydiği İrlanda karşılaşmasının ardından oynanan 8 maçta da sahada yer alan Tufan, dün oynanan Kazakistan maçında da Terim'den tam not aldı.


Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, genç yetenek Ozan Tufan'dan vazgeçemiyor. Bursaspor'daki başarılı performansının ardından tecrübeli çalıştırıcı tarafından ay-yıldızlı kadroya dahil edilen Tufan, ilk kez forma şansı bulduğu İrlanda maçının ardından oynanan 8 resmi mücadelede de sahada yer aldı.


9 MAÇIN 6'SINDA 90 DAKİKA SAHADA KALDI
25 Mayıs 2014 tarihinde Fatih Terim tarafından İrlanda ile oynanan özel maçın aday kadrosuna dahil edilen Ozan Tufan, ikinci yarıda oyuna girerek ilk kez milli formayla tanıştı. Bu karşılaşmanın ardından ay-yıldızlılar, 4 özel maç, 4 kez de 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme maçı oynadı. Terim, toplam 8 karşılaşmanın 6'sında genç oyuncuya 90 dakika forma şansı tanırken, 2 karşılaşmada ise yedek soyundurdu.


KAZAKİSTAN MAÇINDA TERİM'DEN TAM NOT
Öte yandan dün Kazakistan ile oynanan ve A Milli Takım'ın 3-1 kazandığı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçında da 90 dakika sahada kalan Ozan Tufan, Terim'den tam not kaldı. Gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan genç oyuncuyu teknik direktör Fatih Terim mücadele sonrası tebrik etti.


Ozan Tufan'ın milli takım karnesi şöyle:


ÖZEL MAÇLAR:


İrlanda: 45 dakika sahada kaldı. (İlk milli maçı)


Honduras: 90 dakika sahada kaldı.


ABD: 90 dakika sahada kaldı.


Danimarka: 76. dakikada oyuna girdi (1 gol)


Brezilya: 90 dakika sahada kaldı.


2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Maçları:


İzlanda: 65. dakikada oyuna girdi.


Çek Cumhuriyeti: 90 dakika sahada kaldı.


Letonya: 90 dakika sahada kaldı.


Kazakistan: 90 dakika sahada kaldı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...