Volkan Demirel o taraflardan şikayetçi olacak mı ?

/ Kaynak: İHA
Volkan Demirel o taraflardan şikayetçi olacak mı ?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Bazı taraftarların küfür etmesi üzerine stadı terk eden milli kaleci Volkan Demirel'in avukatı, suç duyurusunda bulunabileceklerini söyledi

Türk Telekom Arena Stadı'nda dün akşam oynanan 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri Türkiye-Kazakistan maçı öncesi futbolcular ısınmak için sahaya çıktığında kale arkasındaki bazı taraftarların kaleci Volkan Demirel'e küfür ettikleri belirtilmişti. Yaşanan küfür olayının ardından kaleci Volkan Demirel sahayı terk etmiş daha sonra yeniden stada dönmüştü.


Milli bir oyuncuya hakaret ve küfür edilmesinin üzücü olduğunu belirten Volkan Demirel'in avukatı Mahir Işıkay, "Daha önce de müvekkilim hakkında kimseyi hedef göstermeden söylediği sözler nedeniyle dava açılmıştı. Dün yaşanan olayla ilgili değerlendirme aşamasındayız. Değerlendirmemizin ardından suç duyurusunda bulunabiliriz" dedi. Öte yandan, maçın ardından Demirel'in, Fenerbahçe Kulübü avukatları eşliğinde polise ifade verdiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...