Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çebi'den transfer açıklaması

Çebi'den transfer açıklaması

SPOR Haberleri

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı ve Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, sağ bek mevkisi için transfer araştırmalarının devam ettiğini, bu konuda kararlaştırdıkları bir ismin olmadığını söyledi.

Çebi, Norveçli futbolcu Martin Linnes'i transfer etmek için görüşmelerde bulunacağına yönelik basında yer alan haberler üzerine kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İzleme ve araştırma komitemiz, sağ bek mevkisi için 3 farklı alternatif üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir. Basında ismim kullanılarak futbolcu Martin Linnes'in transferi için Norveç'e gideceğime yönelik iddialar asılsızdır. Sağ bek mevkisi için transfer araştırmalarımız devam etmektedir ve henüz verilmiş bir karar yoktur."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...