Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bayer Leverkusen'de Hannover 96 maçı hazırlıkları

Bayer Leverkusen'de Hannover 96 maçı hazırlıkları

SPOR Haberleri

Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen, 22 Kasım'da Hannover 96 ile yapacağı karşılaşma öncesinde basına ve taraftara açık antrenman yaptı.

Bayer Leverkusen'in maçlarını oynadığı Bayarena Stadı'nın arkasındaki sahada yapılan antrenmana, milli futbolcular Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun da aralarında olduğu futbolcular katıldı.

Dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yapan futbolcular, yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrası soyunma odasına giderken, Çalhanoğlu ve Toprak ise yan top ve şut çalışması yaptı.

Antrenman sonrası gazetecilere açıklama yapan Ömer Toprak, hafta sonunda Hannover 96 ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, "Zorlu bir mücadele olacak. Tayfun Hoca'nın futbol anlayışını beğeniyorum. Kazanmak için her şeyi yapacağız" diye konuştu.

Tayfun Korkut ile bir dönem milli takımda birlikte çalıştıklarını dile getiren Toprak, Almanya'da da Korkut ile iletişiminin devam ettiğini kaydetti.

Bir gazetecinin milli takıma çağrılmaması ve buna ilişkin öne sürülen iddialarla ilgili konuşup, konuşmayacağını sorması üzerine Toprak, "Bir gün konuşursam tam konuşacağım" dedi.

Öte yandan, antrenman yapılan sahanın kenarında toplanan Türkler, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...