Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

NBA yıldızının evinden cephanelik çıktı!

NBA yıldızının evinden cephanelik çıktı!

SPOR Haberleri

NBA'de Oklahoma City Thunder formaları giyen ünlü basketbolcu Robert Swift, yasadışı silah barındırmak ve uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.

NBA'de Seattle SuperSonics ve ismi değiştikten sonra Oklahoma City Thunder formaları giyen ünlü basketbolcu Robert Swift, yasadışı silah barındırmak ve uyuşturucu ticareti yapmaktan tutuklandı.
2004 ile 2009 yılları arasında NBA'de forma giyen ve sonrasında lüks hayatın verdiği rahatlık nedeniyle spordan uzaklaşan Swift, arasında roket atarın da bulunduğu bir çok silahla yakalandı. Swift'in bir diğer suçu da uyuşturucu ticareti yapması.
Kendisi de eroin bağımlısı olan Robert Swift ile birlikte yakalanan Trygve Bjorkstam, yaptığı açıklamada kendilerini dolandıran insanları olduğunu ve silahları onları durdurmak için aldıklarını söyledi. Polis, Swift'in sentetik uyuşturucu, eroin, marihuana yaprağı ve sayısız silahla yakalandığını rapor etti.
Cephaneliği andıran silahların arasında ağır makineli tüfekler, saldırı tüfekleri, testereler, av tüfekleri, kılıç ve roket atarların bulunduğu ve bunların hiçbirinin kayıt altında olmadığı belirtildi.
Henüz 18 yaşında büyük yetenek barındırdığı düşünülen ve Seattle SuperSonics tarafında draft edilen Swift, karıştığı bu olayla Amerika'da gündeme oturdu.

nbsp;NBA yıldızının evinden cephanelik çıktı!
SporX
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...