Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

David Beckham'a Konya Valiliğinden davet

/ Kaynak: DHA
David Beckham'a Konya Valiliğinden davet

SPOR Haberleri  / DHA

Konya Valiliği, dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'ı, Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü'nde düzenlenecek Şeb-i Arus törenine davet etti.

Konya Valiliği, dünyaca ünlü İngiliz futbolcu David Beckham'ı, adının yazılı olduğu Torku Konyaspor formasıyla 7- 17 tarihleri arasında düzenlenecek Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönümü'nde düzenlenecek Şeb-i Arus törenine davet etti.


BECKHAM'A, TORKU KONYASPOR FORMASIYLA ŞEB-İ ARUS DAVETİ


İngiltere de yaşayan ve 8 Nisan 2015 tarihinde geliri ihtiyaç sahiplerine verilecek şekilde Konya'da bir defile yapmayı planlayan Konyalı dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Kartal, geçen cuma günü Vali Muammer Erol'u makamında ziyaret etti. Vali Erol, Zeynep Kartal aracılığı ile İngilizler'in ünlü futbolcusu David Beckham'ı 7- 17 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Mevlana'nın 741'inci Vuslat Yıldönü'nde düzenlenecek Şeb-i Arus törenine davet etti. nbsp;

nbsp;
David Beckham'a Konya Valiliğinden davet



Vali Erol, daveti ise David Beckham'ın, adının yazılı olduğu 42 numaralı Süper Lig'de mücadele eden Torku Konyaspor'un yeşil- beyazlı formasıyla yaptı. Vali Erol, tarafından teslim edilen formanın Zeynep Kartal tarafından Beckham'a ileteceği öğrenildi. David Beckham'ın bu davete ne cevap vereceği merakla bekleniyor.
SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...