Prandelli'den Galatasaraylı futbolculara uyarı: Daha hızlı oynamalıyız

Prandelli'den Galatasaraylı futbolculara uyarı: Daha hızlı oynamalıyız

SPOR Haberleri

"Trabzonspor ile önemli bir maç yapacağız. Daha seri ve yerden paslarla sonuca gideceğiz"

Galatasaray üç günlük iznin ardından cumartesi günü sahasında oynayacağı Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına dün başladı. Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde çalışan sarı-kırmızılıların oldukça hırslı olması dikkat çekti. İtalyan teknik adam, zorlu karşılaşmanın taktiğini büyük ölçüde belirledi. Galatasaray, hızlı ve topu yerden oynayarak galibiyete ulaşmayı hedefliyor. Antrenmanlarda bunu uygulamalı olarak futbolcularına anlatan Prandelli hücuma çabuk çıkılması konusunda özellikle orta saha oyuncularına uyarılarda bulunuyor.
Dikkatli olmalıyız
İdman sonrasında sarı-kırmızılılarla toplantı yapan Prandelli, "Son iki karşılaşmada aldığımız galibiyetlerle çıkışa geçtik. Trabzonspor yeni bir oluşum içinde. Dikkatli olmalıyız. Sahamızda puan kaybına kesinlikle tahammülümüz yok. Hem de çarşamba günü deplasmanda oynayacağımız Anderlecht karşılaşması öncesinde en ufak bir olumsuzluk istemiyorum" ifadelerini kullandı. Sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı çalışmayla sürdürecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...