Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Spor salonu havuzunda korkunç ölüm!

/ Kaynak: DHA
Spor salonu havuzunda korkunç ölüm!

YAŞAM Haberleri  / DHA

Çalıştığı spor tesisinde mesai sonrası, yüzme bilmediği halde arkadaşlarıyla havuza giren 20 yaşındaki Bengü Çiğdem Kılıç, boğularak hayatını kaybetti

Bursa Osmangazi İlçesi Başaran Mahallesi'nde oturan Seyhan ve Hüseyin Kılıç çiftinin 2 çocuğunun küçüğü olan İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği öğrencisi Bengü Çiğdem, dar gelirli ailesine katkı sağlamak için bir spor merkezinde resepsiyon görevlisi olarak çalışıyordu.
nbsp;
ÇIRPINMAYA BAŞLADI
Evlilik hazırlığı da yapah Bengü Çiğdem Kılıç, geçen cumartesi günü saat 21.30 sıralarında, işyerinin kapatılmasının ardından kendisi gibi yüzme bilmeyen temizlik görevlisi arkadaşlarıyla birlikte havuza girdi. Derin olan bölüme atlayan genç kız çırpınmaya başladı. İddiaya göre, genç kız, arkadaşlarının dışardan çağırdığı yüzme bilen kişiler tarafından havuzdan çıkartıldı. Ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bengü Çiğdem Kılıç, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.
nbsp;
Savcının talimatı ile cesedine otopsi yapılan Kılıç, daha sonra ailesi tarafından doğum yeri olan Giresun'un Güce ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...