Azeri Buffon'a İtalyan kancası

/ Kaynak: İHA
Azeri Buffon'a İtalyan kancası

SPOR Haberleri  / İHA

Bakü şehrini temsil eden, en ünlü ve en başarılı futbol kulübü Neftçi'nin başarılı kalecisi Emil Balayev'e, İtalyanlar kancayı takmış durumda.

20 yaşındaki genç ve başarılı kaleci Balayev 'Azerbaycan'ın Buffon'u' lakabı ile tanınıyor. Genç file bekçisi ile Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin yanı sıra özellikle Roma'nın ilgilendiği belirtiliyor. Roma'da bir dönem Galatasaray'da görev yapan De Sanctis'in kısa süre içinde kaleciliği bırakacak olmasının da büyük etken olduğu öğrenildi. Roma Kulübü yöneticileri özellikle Inter maçı başta olmak üzere Emil Balayev'i yakın takibe aldı. Kulübü ile bonservisi Aralık ayında sona erecek olan genç kaleci, olası transfer döneminde ücret ödenmeyeceği için birçok kulübün gözdesi konumunda. Türk kulüplerin de beğenerek bir dönem yakından izlediği Azeri kaleci, genç yaşına rağmen çok atletik ve başarılı.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...