Prandelli'den büyük Sabri itirafı!

Prandelli'den büyük Sabri itirafı!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teknik patronu Prandelli, Sabri konusunda yanıltıldığını söyleyerek, 'Futbola hiç ara vermemiş gibi. Çalışkan ve örnek biri' dedi.

Cesare Prandelli, sezon başında kadro dışı bıraktığı Sabri Sarıoğlu konusunda yanıltıldığını söyledi. İtalyan hocanın, yönetim değişikliğiyle affedilen tecrübeli oyuncu konusunda, yakın çevresine, "Sabri futbola hiç ara vermemiş gibi. Antrenmanlardaki performansı ve gayreti üst düzeyde. Sadece çalışkan değil son derece faydalı bir oyuncu" değerlendirmesinde bulunarak pişmanlığını dile getirdiği bildirildi.


Sinan'a da yakın takip
Prandelli 'nin Sabri Sarıoğlu gibi A2 Takımı'na gönderdiği Sinan Gümüş'ü de yakından takip ettiği ve yakın zamanda A takıma alabileceği ifade edildi. Sezon başında Stuttgart'tan transfer edilen 20 yaşındaki oyuncu sol açıkta görev yapıyor. En son Karabükspor filelerini havalandıran Sinan, A2 takımında 6 maçta 6 gol atarken, 3 de asist gerçekleştirerek dikkatleri üzerine çekti.
(Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...