Prandelli Umut'lu mu Umut'suz mu?

/ Kaynak: DHA
Prandelli Umut'lu mu Umut'suz mu?

SPOR Haberleri  / DHA

Galatasaray hafta sonu ligde oynayacağı zorlu Trabzonspor maçı öncesinde sistem sıkıntısı yaşıyor.

nbsp;Milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından sarı kırmızılı ekip Trabzonspor maçı hazırlıklarına hız verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli takımını zorlu maça hazırlarken ciddi anlamda sistem sıkıntısı yaşıyor. Milli Takımın Kazakistan'ı 3-1 yendiği maçta Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisinin forvette yer almasından sonra oluşturulan çift forvet iddiaları karşısında Prandelli ne yapacağı merak ediliyor. Milli Takımın Brezilya ve Kazakistan ile oynadığı iki maçta da forma giyen Umut Bulut'un ilk onbirde oynayacağı görüşleri artarken, Prandelli'nin 4-4-2 sistemine soğuk olduğu biliniyor. Umut Bulut'un yüksek formuna rağmen Trabzonspor maçında yedek kulübesine dönmesi yine söz konusu olabilir. Kazakistan'a 2 gol atan Burak Yılmaz forvette İtalyan Hoca'nın birinci tercihi olurken, forvet Burak ile birlikte Umut'lu mu, Umut'suz mu olacak, Prandelli henüz karar verebilmiş değil. Maç gününe kadar 4 antrenman sonrasında Prandelli sistemini belirleyecek ve Umut'un oynayıp oynamayacağı belli olacak.

Galatasaray bugün yaptığı antrenmanla Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. İsviçre Milli Takımı'nda oynadığı maçta sağ üst arka adalesinden sakatlanıp dönen Dzemaili'nin antrenmana katılmadığı ve bordo mavili takıma karşı oynamasının imkansız olduğu açıklandı. Dzemaili'nin durumunun yarın yapılacak tetkiklerden sonra belli olacağı bildirildi.

Sarı kırmızılı ekibin antrenmanında Milli Takım'dan dönen Semih Kaya, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Wesley Sneijder takımdan ayrı hafif tempolu bir çalışma gerçekleştirdi. Galatasaray, Trabzonspor maçı hazırlıklarını yarın sabah 11.00'de basına açık olarak yapılan antrenmanda gerçekleştirecek ve teknik direktör Cesare Prandelli antrenmanın ardından basın toplantısı yapacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...