Kudüs'te bir Filistinli bıçaklandı

/ Kaynak: AA
Kudüs'te bir Filistinli bıçaklandı

DÜNYA Haberleri  / AA

Kudüs'ün kuzeyindeki Kafr Akab semtinde bir Filistinlinin, akşam saatlerinde Yahudi yerleşimciler tarafından bıçaklandığı bildirildi.

İsrail Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Micky Rosenfeld, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Üç şüpheli, Filsitinli bir Arap'a yaklaşarak önce çakmağının olup olmadığını sordu, daha sonra ise genci küçük bir bıçakla bacağından yaraladı" ifadesini kullandı.Rosenfeld, polisin olayla ilgili soruşturma başlattığını ifade etti.Filistin haber ajansı Maan News'te yer alan haberde ise bıçaklanan kişinin 22 yaşındaki Fadi Celal Rıdvan olduğu bilgisine yer verildi. Haberde ayrıca Rıdvan'ın, üçü bacağından, biri sırtından olmak üzere dört yerinden bıçaklandığı ve durumunun ağır olduğu kaydedildi.Kudüs'te bu sabah bir sinagoga düzenlenen saldırıda da 4 İsrailli hayatını kaybetmiş, 7 kişi yaralanmıştı. İsrail polisi, "Kudüs'ün Har Nof Mahallesi'ndeki sinagoga ellerinde bıçak ve baltalarla gelen 2 kişi, polisler tarafından öldürüldü. Saldırganlar Doğu Kudüslü" açıklamasında bulunmuştu.
Kudüs'te önceki gün, İsrailli otobüs firmasında şoför olarak çalışan Filistinli Hasan Yusuf er-Ramuni (32), araçta asılı halde ölü bulunmuştu. İsrail polisinin kısa sürede olayı "intihar" olarak açıklaması tepkilere neden olmuş, Ramuni'nin Filistin medyasında yayınlanan fotoğraflarında yüz, sırt ve ayak kısmında morlukların olduğunun görüldüğü ifade edilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...