Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşe aldığı 3 Suriyeli tarafından dövülerek öldürüldü

/ Kaynak: DHA
İşe aldığı 3 Suriyeli tarafından dövülerek öldürüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Karabük'teki olayda yaşlı bir adam evinde elleri arkadan iple bağlanıp sopa ile dövülerek öldürüldü. Olaydan sonra işe aldığı 3 Suriyeli kayıplara karıştı.

Karabük'ün Eskipazar İlçesi'nde 64 yaşındaki Rahmi Kayacuk, evinde elleri arkadan iple bağlanıp sopa ile dövülerek öldürüldü, eşi 63 yaşındaki Halime Kayacuk da yaralı bulundu. Polis, 3 gün önce Rahmi Kayacuk'un köydeki mandırasında işe başlayan ve cinayetin ardından ortadan kaybolan 3 Suriyelinin peşine düştü. Yavuz Kayacuk, gün boyunca anne ve babasından haber alamayınca akşam saatlerinde Yeni Mahalle Mehmet Ali Şahin Caddesi'nde oturdukları 3 katlı binaya gitti. Zile basmasına rağmen kapı açılmayınca açık olan pencereden içeriye giren Yavuz Kayacuk, anne ve babasını kanlar içinde yerde buldu. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, elleri arkadan bağlı olan Rahmi Kayacuk'un hayatını kaybettiği belirlendi. Başına aldığı darbelerle yaralanan Halime Kayacuk ise ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Rahmi Kayacuk'un cesedi evde yapılan incelemeden sonra kamyonet kasasında Eskipazar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin yaptığı araştırmada, olayın sabah saatlerinde meydana geldiği, Rahmi Kayacuk'un elleri iple bağlanıp sopa ile dövülerek öldürüldüğü, eşinin de aynı şekilde sopa darbeleriyle yaralandığı belirlendi.Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Rahmi Kayacuk'un Büyük Yayalar Köyü Durmuşlar Mahallesi'nde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarının bulunduğu mandırasında 3 gün önce işe aldığı 3 Suriyelinin ortadan kaybolduğunu belirledi. Otobüsle şehir dışına çıktıkları saptanan Suriyelilerin cinayetle ilgisi olduğunu düşünen polis, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...