Beni Affet 647. yeni bölüm, Star Tv canlı yayın (19 Kasım)

Beni Affet 647. yeni bölüm, Star Tv canlı yayın (19 Kasım)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisi izleyenleri ekrana kilitliyor. Beni Affet günlük dizi alanında oldukça başarılı

Hafta içi her gün Star Tv ekranlarında yayınlanan Beni Affet dizisi izleyenleri ekrana kilitliyor. Beni Affet günlük dizi alanında oldukça başarılı. Zirveyi kaptırmayan Beni Affet dizisinde bugün neler yaşanacak? Beni Affet yeni bölümü canlı olarak haberimizdeki linkten izleyebilirsiniz. nbsp;

Sait'in şakağına silah doğrultuluyor! nbsp;

Eylül geçmişte Osman'ı öldürmek için kiralık katil tutmak suçundan gözaltına alınır. Feride de durumu anlamak için karakoldadır. Cüneyt'le karşılaşan Feride, Eylül'ü suçlayanın kim olduğunun cevabını ararken, bu süreci başlatan isim olan Osman, mağduru oynar. Feride ve Eylül'ü bulmak isteyen Aziz, Osman'ın evine gelir.

Kemal'in Yusuf'u almak isteyen babasına karşı çıkması, Bahar için yeni bir umut ışığı olur. Evliliğini kurtarmak isteyen Bahar, kocasından vazgeçmemekte kararlıdır. Öte yandan Kader'e oynadığı oyunu sürdüren Sait, kendisini affettirmek için Kader'in abisi Umut'la yüzleşir. Ancak Sait'in şakağına silah doğrultuluyor. Eylül geçmişte Osman'ı öldürmek için kiralık katil tutmak suçundan gözaltına alınır. Feride'de durumu anlamak için karakoldadır. Cüneyt'le karşılaşan Feride, Eylül'ü suçlayanın kim olduğunun cevabını ararken, bu süreci başlatan isim olan Osman, mağduru oynar. Feride ve Eylül'ü bulmak isteyen Aziz, Osman'ın evine gelir.

Beni Affet 647. yeni bölüm, Star Tv canlı yayın (19 Kasım)

Kemal'in Yusuf'u almak isteyen babasına karşı çıkması, Bahar için yeni bir umut ışığı olur. Evliliğini kurtarmak isteyen Bahar, kocasından vazgeçmemekte kararlıdır. Öte yandan Kader'e oynadığı oyunu sürdüren Sait, kendisini affettirmek için Kader'in abisi Umut'la yüzleşir. Sait'in şakağına dayanan silah kimin elindedir?

STAR TV CANLI YAYIN BENİ AFFET - TIKLA nbsp;

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Osman'ın torunu Yusuf'u almak için arka planda yaptıklarından habersiz olan Bahar ve ailesi, Yusuf'un hastane ücretini ödemek için uğraşır. Oğlunun hastanede olduğunu öğrenen Kemal, Bahar'a tepki gösterir. Büyük bir aşk yaşadığı insanın aslında Sait olduğunu öğrenerek beyninden vurulmuşa dönen Kader, yaşadıklarından dolayı Leyla'yı suçlar.

Eylül'ün yıllar önce Osman'ı ortadan kaldırması için tuttuğu kiralık katille Cüneyt'in buluştuğunu gören Feride, Cüneyt'e bunun nedenini sorar. Eylül Cüneyt'in kendisini hapse attırmak istediğinden korkarken, Cüneyt ise Eylül'ün karısı Feride'yle arasına girmesini istemez. Öte yandan Eylül ve Feride'yi yıllardır arayan sürpriz isim kimdir?

nbsp;Beni Affet 645. Bölüm Özeti: Osman'ın devreye girmesiyle yıllar sonra tekrar ortaya çıkan tetikçi Sait, Eylül'ün paniklemesine sebep olur. Kendisiyle uğraşanın Cüneyt olduğunu sanan Eylül, bunu Feride'ye de söyler. Feride Eylül'e karşı kocasını savunurken, ikilinin göreceği manzara Eylül'ü haklı mı çıkartacaktır?

Beni-Affet-645. bolum 17 kasım17 Kasım 2014 Beni Affet 645. Bölümde Bahar heyecan içinde Kemal'le buluşacakları an için hazırlanırken, oğlu Yusuf rahatsızlanır. Sevgi ve Bahar Yusuf'u hastaneye götürür. Ancak Osman'ın gölgesi peşlerindedir. Torununu yanına almak isteyen Osman, Bahar'ı zor duruma düşürecek bir hamle yapar. Leyla Sait'in gerçek yüzünü Kader'e söylemeye karar verir. Bunu öğrenen Sait, Leyla'dan önce davranır.

14 Kasım Beni Affet 644. Bölüm Özeti: nbsp;

Osman'ın devreye girmesiyle yıllar sonra tekrar ortaya çıkan tetikçi Sait, Eylül'ün paniklemesine sebep olur. Kendisiyle uğraşanın Cüneyt olduğunu sanan Eylül, bunu Feride'ye de söyler. Feride Eylül'e karşı kocasını savunurken, ikilinin göreceği manzara Eylül'ü haklı mı çıkartacaktır?

Bahar heyecan içinde Kemal'le buluşacakları an için hazırlanırken, oğlu Yusuf rahatsızlanır. Sevgi ve Bahar Yusuf'u hastaneye götürür. Ancak Osman'ın gölgesi peşlerindedir. Torununu yanına almak isteyen Osman, Bahar'ı zor duruma düşürecek bir hamle yapar. Leyla Sait'in gerçek yüzünü Kader'e söylemeye karar verir. Bunu öğrenen Sait, Leyla'dan önce davranır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...