Liseli Şeyma'nın korkunç ölümü, annesi odaya girince...

Liseli Şeyma'nın korkunç ölümü, annesi odaya girince...

YAŞAM Haberleri

Muğla'daki korkunç olayda okula gidecek kızlarını uyandırmak için odalarına giren anne gördüğü bu manzara karşısında feryat etmeye başladı.

Muğla'da meydana gelen feci olayda odasında ders çalışırken annesine üşüdüğünü söyleyen Şeyma, derslerini bitirdikten sonra uyudu. Sabah kızlarını okula göndermek için uyandırmaya giden anne odaya girince korkunç manzara ile karşılaştı. Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen lise öğrencisi 17 yaşındaki Seyma Serter yaşamını yitirirken, baygın halde bulunan kardeşi 15 yaşındaki Merve Nur Serter ise hastanede tedavi altına alındı.Ev kadını 40 yaşındaki Özlem Serter, dün akşam Yenice Mahallesi'ndeki evlerinde, ders çalışan kızları Seyma ile Merve Nur'un üşüdüklerini söylemesi üzerine odalarındaki sobayı yaktı. Gece geç saatlere kadar odalarında ders çalışan iki kız kardeş, sobanın altını kapatarak ranzalarına geçerek uyudu. Sabah kahvaltı hazırlayan Özlem Serter, okula gidecek kızlarını uyandırmak için odalarına girdi. Ancak, tüm çabalarına rağmen onları uyandıramayınca, durumu salonda televizyon izleyen Yenice Mahallesi Muhtarı olan eşi 42 yaşındaki İrfan Mesut Serter'e haber verdi. Serter çifti, ağızlarından köpük geldiği belirlenen kızlarının zehirlendiğini anlayınca feryat etmeye başladı. Feryatlara koşan komşularının haber vermesi üzerine gelen 112 sağlık ekibi, Muğla Turgutreis Anadolu Lisesi üçüncü sınıf öğrencisi Seyma Serter'in hayatını kaybettiğini belirledi. Muğla İmam Hatip Lisesi birinci sınıf öğrencisi Merve Nur Serter ise Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından ambulansla İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Merve Nur Serter'in sağlık durumu ciddiyetini korurken, abla Seyma Serter'in cansız bedeni ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Seyma Serter'in cenazesinin yarın öğlende Yenice Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...