Santiago Bernabeu Stadı'nın yeni ismi belli oldu

/ Kaynak: AA
Santiago Bernabeu Stadı'nın yeni ismi belli oldu

SPOR Haberleri  / AA

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Real Madrid'in maçlarını oynadığı dünyaca ünlü Santiago Bernabeu Stadı'nın yeni ismi belli oldu.

Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez, dün statta yapılan bir tanıtım sırasında Madrid özerk yönetim hükumetinin eğitim ve spordan sorumlu temsilcisi Lucia Figar ile sohbet ederken, kameraların karşısında yeni stadın ismini ağzından kaçırdı.
AS televizyonu ve El Chiringuito adlı spor programının kameralarına yakalanan konuşmada Perez'in, stadın adı için "IPIC Bernabeu veya Cepsa Bernabeu olacak ya da onların istediği bir ismi koyacağız" dediği duyuldu.
Birleşik Arap Emirlikleri'nin Uluslararası Petrol Yatırım Şirketi olan IPIC ile Real Madrid arasında 29 Ekim'de bir sponsorluk anlaşması imzalanırken, Perez'in konuşmasının ardından bu anlaşmanın çok daha genişleyeceği yorumları yapıldı. 2011 yılında Cepsa petrol şirketinin tamamını alan IPIC'in, Bernabeu'nun yeniden yapılandırmasını finanse edeceği ve stada ismini vereceği tahmin ediliyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...