Uğur boral'a moral ziyareti

Uğur boral'a moral ziyareti

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta takım kaptanı Tolga Zengin ile futbolculardan Ramon Motta, Jose Sosa ve kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira, Uğur Boral'ı ziyaret etti.

Beşiktaş'ta takım kaptanı Tolga Zengin ile futbolculardan Ramon Motta, Jose Sosa ve kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira, ameliyat edilen Uğur Boral'ı ziyaret etti.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, tedavi gördüğü hastanede Uğur'u ziyaret eden takım arkadaşları, tecrübeli oyuncuya moral verdi.

Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan takım kaptanı Tolga Zengin, futbolun içinde böyle şeylerin olduğunu belirterek, "Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. En kısa zamanda aramıza dönmesini umuyoruz. Oyunu ve karakteriyle takımımız için çok önemli bir isim. Futbolun içinde maalesef bu tip üzücü durumlar var" ifadelerini kullandı.

Başarılı bir operasyon geçirdiğini ve bir iki hafta içinde kendisini toparlayacağını umduğunu aktaran Uğur ise "Ziyaretleri için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu yönden çok şanslıyız. Takımımızda ağabeylik, kardeşlik ve arkadaşlık üst düzeyde. Güzel bir dayanışma var. Bir iki hafta içinde toparlayacağım inşallah" değerlendirmesini yaptı.

Beşiktaşlı futbolcu, sağ diz iç menisküsündeki yırtık nedeniyle bu sabah operasyon geçirmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...