Bayrakçı: "Adımızı finale yazdıracağız"

/ Kaynak: AA
Bayrakçı: "Adımızı finale yazdıracağız"

SPOR Haberleri  / AA

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takım Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı,

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takım Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı, Voleybol Bayanlar Süper Kupa çeyrek final ilk maçında 3-0 galip geldikleri Çanakkale Belediyespor maçıyla ilgili, "Kendi sahamız ve seyircimiz önünde burada yakaladığımız avantajı inşallah değerlendirip, yarı finale adımızı yazdıracağız" dedi.

Bayrakçı, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'de artık voleybol liginin kalitesinin çok üst düzeyde olduğunu söyledi.

Türkiye liginin Avrupa'nın en kuvvetli ligleri arasında yer aldığını bildiren Bayrakçı, "Ligimizde, özellikle bayanlarda neredeyse zayıf bir takım yok. Çanakkale bizim için zor bir deplasmandı. Neticede alışık olmadığımız bir salon. Ciddi bir avantaj yakaladığımızı düşünüyorum. Kendi sahamız ve seyircimiz önünde burada yakaladığımız avantajı inşallah değerlendirip, yarı finale adımızı yazdıracağız" dedi.

Antrenör Massimo Barbolini iyi oynadıklarını belirterek, "Güzel bir maç oynadık. Çanakkale Belediyespor'a karşı Çanakkale'de oynamak bizim için zordu. İlk maçı 3-0 kazandık ama bir maçımız daha var" diye konuştu.

Çanakkale Belediyespor Antrenörü Üzeyir Özdurak ise beklediklerini altında bir oyun oynadıklarını, son anlarda yaptıkları hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini belirtti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...