Deniz Yıldızı yeni bölümde neler olacak? Star TV

Deniz Yıldızı yeni bölümde neler olacak? Star TV

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star Tv'nin günlük dizilerinden olan Deniz Yıldızı hız kesmeden devam ediyor. Deniz Yıldızı yeni bölümde neler olacak;? İşte dizi detayları

Star Tv'nin günlük dizilerinden olan Deniz Yıldızı hız kesmeden devam ediyor. Deniz Yıldızı yeni bölümde neler olacak;? İşte dizi detayları nbsp;Yeni bölümleri ile Star TV ekranlarında devam eden günlük dizi Deniz Yıldızı hız kesmedi. Hafta içi her gün 19.15'te ekrana gelen Deniz Yıldızı'nda işler karıştı. İşte ayrıntılar..Mustafa, Suna'nın Eylül'den uzaklaşması için bir plan yapıyor.

nbsp;Banu'yla Pelin, Yıldız'ı bulabilmek için önce hastaneye gider ancak bilgi edinmeyen ikili, orada Sarp'la karşılaşır. Sarp, Yıldız'ın bir akrabasını tanıdığını söyler. nbsp;Üçlü, Yıldız'ı bulmak için hem eğlenceli hem de tehlikeli bir maceraya atılır. Banu'nun, Ümran'da saklanan Yıldız'ı yakalaması an meselesidir. Diğer yandan, gerçeklerden habersiz Melih ise boşanmak ve Emre'nin velayetini almak için avukatla görüşür.Suna'nın, Eylül'e sütannesi olmasından rahatsız olan Mustafa, Suna'nın Eylül'den uzaklaşması için bir plan yapar. Mustafa bir bebek bulup, nbsp;Suna'ya kendi bebeğiymiş gibi göstermeye karar verir. Suna bu tuzağa düşerse, belki Eylül'le bağ kuramayacak, başkasının bebeğini kendi evladı bilecek ve bir ömür Mustafa'nın yanında kalacaktır.

DENİZ YILDIZI SON BÖLÜM - TIKLA nbsp;

Deniz Yıldızı 1110. bölümde neler olacak; Engin, Mustafa'nın zoruyla Gizem'i eve döndürmeye uğraşmaktadır. Kadriye'yle aynı ortamda bulunmak istemeyen Gizem, Engin'in Kadriye'siz bir eve yerleşme teklifini düşünme kararı alacaktır. nbsp;

Deniz Yıldızı Dizisi Konusu

Yayınlanmaya başladığı ilk bölümün`den itibaren izleyicilere arkası yarın kuşağını yaşatan geniş oyuncu kadrosu ile her bölümü ilgiyle izlenen Deniz Yıldızı dizisi`nin yapımcılığını Nilgün Sağyaşar üstlenmiştir.Aile ,dram ve aşk nbsp;tadında olan dizi`nin yönetmenliği`ni Ayşe Tügen ve Nujin Yıldız nbsp;yapmaktadır.2009 yılından bu zamana kadar hala Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya devam etmektedir.

Dizi`nin oyuncu kadrosun`da Cantuğ Toray ,Begüm Topçu,Serhat Nalbantoğlu,Başak Akbay ,Tuan Tunalı ,Meltem Baytok,Artemis Karaman ,Emre İğdemir ,Nermin Uğur,Emre Basalak ,Çağdaş Serter ,Volkan Murat Benli ,Aykut İğdeli ,Gizem Atunay,Handan Kılıç,Osman Yazıcıoğlu,İlay Tiryaki ,Berke Ünal ,Melih Görgün,Yıldırım Şimşek ,Pervin Balcı ,Güneş Emir ,Koray Erkök ,Cantuğ Toray ,Zerrin Epikman,Lale Başar nbsp;gibi bir çok yetenekli ve genç oyuncu yer almaktadır.Dizi`nin konusu ise Deniz Anadolu`nun bir köyünden Üniversite eğitimi için babası`nın yanına İstanbula yerleşir.İstanbula yerleşen Deniz babasını bir aile dostu olarak tanır.Bir anda kendisi`ni farklı bir hayatın içinde bulup tüm entrikalara ve yalanlara karşı kendi ayakları üzerinde durmaya çalışacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...