Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karayollarında durum nasıl?

/ Kaynak: AA
Karayollarında durum nasıl?

Ekonomi Haberleri  / AA

Karayollarının yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bültenine göre, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 41-42. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 14.00-16.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.
Malkara-Tekirdağ yolunun 50-54. kilometreleri arasındaki Kuzey ve Güney Taşıma Yolu ile Malkara-Tekirdağ yolunun 63-64. kilometreleri arasındaki Güney Taşıma Yolunun çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.
Konya-Beyşehir yolunun 36-38. kilometreleri ile Beyşehir-Ilgın ayrımı-Konya yolunun 25-29. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında en fazla 2 saat süre ile Konya-Seydişehir yolu, 7-9. kilometreleri arasındaki patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...