Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Xavi teknik direktörlüğe hazırlanıyor

/ Kaynak: AA
Xavi teknik direktörlüğe hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / AA

La Liga takımlarından Barcelona'nın tecrübeli futbolcusu Xavi Hernandez, kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini söyledi

İspanyol basınına açıklamalarda bulunan Xavi, futbolculuk kariyerinin sonlarına yaklaştığını hatırlatarak, "Ocak ayında 35 yaşına gireceğim ve fazla zamanımın kalmadığı açık. Kramponlarımı astıktan sonra İngilizce öğrenmeye başlayarak antrenörlüğe adım atacağım. Futbolun içinde ve Barcelona'da kalmaya devam etmek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.
Barcelona'dan ayrılacağına yönelik transfer söylentilerine de değinen Xavi, "Menajerlik şirketimle, belki de kulüpten ayrılmamın doğru zamanı geldiği konusunda fikir birliğine varmıştık ancak bazen duygularınız, mantığınıza üstün gelebiliyor. Kariyerimin sonlarında en iyi performansımı sergileyerek takımıma katkı sağlamayı hedefliyorum" ifadelerini kullandı.
Bu sezon Katalan ekibinde ilk 11'de forma şansı bulmakta zorlanan Xavi, 11 maçta görev yaptı ve 1 gol kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...