CHP'li vekiller Gezi Parkı'nda!

/ Kaynak: İHA
CHP'li vekiller Gezi Parkı'nda!

Politika Haberleri  / İHA

CHP'li vekiller, son gelişmeleri Gezi Parkı'nda basın açıklaması ile değerlendirdi. Gürsel Tekin, parktan inerken ayağı kayınca düşme tehlikesi atlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Genel Sekreteri Gürsel Tekin ve bazı partililer, Gezi Parkı ile ilgili son gelişmeleri basın açıklaması ile değerlendirdi.

Sezgin Tanrıkulu ve Gürsel Tekin ile bazı partililer Gezi Parkı'nda bir araya geldi. Yaşanan son gelişmeleri değerlendiren CHP Genel Sekreteri Tekin, "Gezi Parkı'nı kullanarak seçim sürecini Gezi Parkı'nın üstünde götürmek istiyorlar. Buna asla ve asla izin vermeyeceğiz. Önümüzdeki 5 aylık seçim sürecini Gezi Parkı gerilimi ile götürmek istiyorlar. Bunun işaretlerini de biliyorsunuz. Daha yeni 5 aylık süre içerisinde polis kardeşlerimizin kullanabileceği 60 milyara yakın da gazın alındığını özellikle sizlerle paylaşmak istiyoruz" dedi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu ise "Gezi Parkı'nda 15 ay önce burada onlarca yurttaşımız yaralandı. Binlerce yurttaşımız mağdur oldu. Şimdi yeniden seçim sürecinde yeni bir kutuplaşma, yeni bir ötekileştirme programı başlatmış durumda. Biz bu provokasyona gelmeyeceğiz. Ben buradan altını çizerek söylüyorum; biz bu meydanı yeniden ranta açmayacağız" şeklinde konuştu.


Yapılan basın açıklamasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Tanrıkulu bölgeden ayrılırken, Genel Sekreter Tekin ise bir grup partili ile Gezi Parkı'ndaki bir çay bahçesinde çay içti.

Burada Tekin'in yolunu kesen bir kişi aç olduğunu ve kendisine 100 lira vermesini istedi. Korumaların bu kişiyi uzaklaştırması üzerine Tekin, "Bırakın adam derdini anlatsın, AKP'lileştiniz hepiniz" diyerek tepki gösterdi. Tekin daha sonra bu kişinin cebinden çıkardığı parayı verdi.

Daha sonra bölgeden ayrılan Gürsel Tekin, parktan inerken ayağı kayınca düşme tehlikesi atlattı.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...