Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Semih Kaya: "Artık ben yokum"

Semih Kaya: "Artık ben yokum"

SPOR Haberleri

Dortmund yenilgisi sonrası bir taraftardan, "Keşke gözün kör olsaydı" tweetine hedef olan Galatasaraylı Semih Kaya, bütün sosyal medya hesaplarını kapattı.

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-1 yenildiği maçtan sonra yaşanan bir olay herkesi şoke etmişti. Ethem Saraç adlı Galatasaray taraftarı, sarı kırmızılı takımın savunma oyuncusu Semih Kaya için Twitter'dan "Keşke o gözüne mangaldan alev kaçtığı gün kör olsaydın da Galatasarayım kurtulsaydı senden. Aldığın para hakamı zıkkım olsun" mesajını atmıştı. Semih de bu inanılmaz mesaja, "Eyvallah kardeşim" cevabını yazmıştı.


İŞTE O TWEET

nbsp;Semih Kaya: "Artık ben yokum"

Semih Kaya bu tatsız olayın ardından radikal bir karar aldı. Milli futbolcu dün GSTV'ye yaptığı açıklamada, bundan böyle Twitter dahil tüm sosyal medya hesaplarını kapattığını duyurdu. nbsp;

Genç futbolcu şunları söyledi:
"Bu tür şeyleri kafamıza takmamalıyız, her ne kadar hakkımızda bir kişi kötü şeyler söylese de. O paylaşım yanlıştır. Sonuçta onun da bir ailesi var. Onun ailesi hakkında bir böyle bir şey söylese, o kişinin de aynı tepkiyi vereceğini düşünüyorum. Bundan sonra hiçbir şekilde sosyal medya kullanmayacağım. Böyle paylaşım yapan kişinin Galatasaray ruhunu taşıdığını düşünmüyorum ve kesinlikle benden iyi Galatasaraylı değildir."
Semih Kaya: "Artık ben yokum"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...