Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hatane önünde pompalı dehşeti

Hatane önünde pompalı dehşeti

YAŞAM Haberleri

Adıyaman'da hastane önünde karşılaştığı Erkan T.'nin pompalı tüfekli saldırısına uğrayan 25 yaşındaki Haydar Güneş hayatını kaybetti.

Olay, gece saatlerinde Malatya Caddesi'nde bulunan Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında husumet bulunan ve hastane önünde karşılaşan Erkan T. ile Haydar Güneş tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Erkan T., otomobilindeki pompalı tüfekle Haydar Güneş'e ateş etti. Erkan T. olayın ardından otomobiliyle kaçarken, tüfekten çıkan saçmalara hedef olan Güneş, sağlık görevlileri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Güneş, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Haydar Güneş'in cesedi, otopsi için morga konulurken, haberi alıp hastaneye akın eden yakınları sinir krizleri geçirdi. nbsp;

Olayın yerinde çalışma yapan polis, boş fişekleri topladı. Olayın şüphelisi Erkan T. ise kent merkezinde otomobiliyle seyir halindeyken durdurulan polisler tarafından gözaltına alındı. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...