Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obradovic'ten maç sonu galibiyet açıklaması

/ Kaynak: AA
Obradovic'ten maç sonu galibiyet açıklaması

SPOR Haberleri  / AA

Fenerbahçe Ülker koçu Obradoviç Milan galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe Ülker Antrenörü Zeljko Obradovic, İtalyan takımı EA7 Emporio Armani maçını kazandıklarını ancak oynadıkları oyundan ötürü tatmin olmadığını söyledi. Basketbolda THY Avrupa Ligi C Grubu'ndaki altıncı maçında İtalyan takımı EA7 Emporio Armani'yi deplasmanda 80-74'lük skorla deviren Fenerbahçe Ülker'de Sırp antrenör Obradovic, maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katıldı. İtalyan ekibiyle yapacakları müsabakanın zorlu geçmesini maç öncesi beklediklerini dile getiren Obradovic, karşılaşma içinde inişli-çıkışlı anlar yaşadıklarını belirtti.
Deneyimli Sırp çalıştırıcı, karşılaşmanın üçüncü çeyreğinde iyi savunma yaptıklarını ancak dördüncü çeyrekte 4'e 1 yaptıkları hücumdan ellerinin boş döndüğünü anımsatarak, "Kazandık ama oynadığımız oyun beni tatmin etmedi" dedi.
EA7 Emporio Armani takımının antrenörü Luca Banti ise çok zorlu bir maç olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe Ülker'in fizik güç bakımından çok iyi durumda olduğunu ve maçın başından sonuna kadar ayakta kalarak, sahada boş alan bırakmadığını belirtti.
Maçın zaman zaman "sinir mücadelesi" şeklinde geçtiğini bazı anlarda, oyuna ortak olmaya çalıştıklarını kaydeden Banti, "Takımımı kutluyorum, böyle bir rakibe karşı ellerinden geleni yaptılar" dedi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...