Hayata doğruldu

Hayata doğruldu

YAŞAM Haberleri

Konya'da Beğreli köyünde yaşayan 3 çocuk annesi Neriman Şengül (53), 11 yıldır yaşadığın kamburluktan takılan beyin pili sayesinde kurtuldu.

Kolunda, bacaklarında ve belinde ağrılar oluşması yüzünden günlük işleri yapamaz duruma gelen Şengül, ağrılarının şiddetlenmesine bağlı olarak kamburlaşmaya başladı. 2008 yılında bel fıtığı ameliyatı olan ve buna rağmen ağrıları dinmeyen kadının kamburlaşması da 90 dereceye kadar ilerledi. Geçen yıl, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalında tedavi edilen Şengül'e "parkinson" teşhisi konuldu. Parkinsona bağlı kamburluk sebebiyle Şengül'e, iki aşamalı olarak başarıyla gerçekleştirilen operasyonla beyin pili takıldı. Operasyonun ardından neredeyse tamamen günlük hareketlerini sürdürebilecek hale gelen Şengül'ün 11 yıllık çilesi sona erdi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...