PKK kaçırdığı askeri serbest bıraktı

/ Kaynak: DHA
PKK kaçırdığı askeri serbest bıraktı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

PKK Şırnak'ta kaçırdığı 22 yaşındaki uzman çavuş E.K'yı 2 gün sonra serbest bıraktı.

Şırnak'ta görevli 22 yaşındaki uzman çavuş E.K., yıllık iznini geçirdiği memleketi Elazığ'dan birliğine özel otomobiliyle giderken, PKK'nın gençlik örgütü Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) üyeleri tarafından kaçırıldıktan iki gün sonra serbest bırakıldı.
Şırnak'taki Çakırsögüt Komando Tugay Komutanlığı'nda görevli uzman çavuş E.K., memleketi Elazığ'da yıllık iznini geçirdikten sonra önceki gün özel otomobiliyle birliğine gitmek üzere yola çıktı. Ancak ailesinin iki gün ulaşamadığı ve birliğine de gitmeyen uzman çavuşun otomobili en son Mardin'in Nusaybin İlçesi çıkışında mobese kameraları tarafından görüntülendiği belirlendi. Güvenlik güçlerinin bölgede operasyon başlatmasının ardından YDG-H'liler tarafından kaçırıldığı belirtilen uzman çavuş dün gece serbest bırakıldı. Uzman çavuş E.K.'nin dün gece birliğine gittiği belirtildi.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...