Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor, İstanbul'da galibiyet arıyor

/ Kaynak: AA
Trabzonspor, İstanbul'da galibiyet arıyor

SPOR Haberleri  / AA

Ligde yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak bordo-mavililer, yeni teknik direktörüyle çıkacağı ilk maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor

Ligin 9'uncu haftası sonunda 12 puan ile 10'uncu sırada yer alan bordo-mavili takım, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından göreve gelen Ersun Yanal yönetimindeki ilk maçında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.
"Üç Büyükler" olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray karşısında oynadığı son 18 maçta galip gelemeyen bordo-mavililer, bu takımlar karşısında kötü gidişatına dur demenin hesaplarını yapıyor. Resmi maçlarda son galibiyetini 21 Nisan 2012'de Süper Final şampiyonluk grubunun 2. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 1-0 yenerek alan bordo-mavili ekip, 945 günlük galibiyet özlemini Galatasaray maçıyla sonlandırmayı amaçlıyor.
- İstanbul'da 991 günlük özlem
İstanbul'da dış saha galibiyetini en son 2011-2012 sezonunun 29. haftasında 4 Mart 2012'de oynanan Beşiktaş maçında 2-1'lik sonuçla alan Karadeniz ekibi, Galatasaray karşısında kazanması halinde 991 gün sonra İstanbul'dan 3 puanla dönmüş olacak.
Trabzonspor, İstanbul temscilcileri karşısında bu dönemde yaptığı son 14 maçta 7 mağlubiyet, 7 beraberlik almıştı.
- Hacıosmanoğlu dönemi
Trabzonspor, kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde İstanbul'da oynadığı 5 maçta kazanamayarak 3 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı. Bordo-mavililer, İstanbul'da Beşiktaş'a 2-0, Kasımpaşa'ya 3-2, Galatasaray'a 2-1 kaybederken Fenerbahçe ile golsüz, İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi, Galatasaray'ı yenmesi halinde bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini elde edecek. Bordo mavililer, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Akhisar Belediyespor, İstanbul Başakşehir ile berabere kalmış, Kardemir Karabükspor'a mağlup olmuştu.
- Belkalem cezalı
Trabzonspor'da son oynanan Torku Konyaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Cezayirli oyuncu Belkalem, yarınki karşılaşmada takımda görev alamayacak. Onur Recep Kıvrak'ın da uzun süreli sakatlığı bulunuyor. Milli takım kamplarında yer alan yabancı oyuncular da bordo-mavili takımın İstanbul'daki kampına katıldı. Bordo-mavililerin yarınki karşılaşmaya Fatih Öztürk, Bosingwa, Papadopoulos, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Constnat, Yusuf Erdoğan, Waris ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...